Er du lei av å klippe plenen og flikke på en sliten enebolig, men ønsker fortsatt like god plass til familiebesøk, skiutstyr, sykler og begge bilene?

Et lite stykke utenfor byen, sørover på fastlandet skal det nå bygges nye tomannsboliger, på Solligrenda. Kjøreturen fra sentrum tar ikke mer enn 11 minutter, likevel består miljøet rundt boligene stort sett av natur og vakker havutsikt.

 

Utsikten fra Solligrenda.

 

– Vi ser at mange velger å bytte ut eneboligen med et enklere alternativ for å ha mer fritid til å gjøre de tingene en faktisk ønsker å gjøre. På Solligrenda slipper du oppussing og gressklipping. Her kan du heller slappe av på balkongen med nydelig utsikt ut mot havet eller gå til nabofjellene rett utenfor døra, sier Katrine Sørensen i Peab Eiendomsutvikling Nord.  

 

Over tid vil vær og vind slite på treverk. Derfor kles husene på Solligrenda med Royalimpregnert treverk. Alt trevirke trenger vedlikehold, også Royalimpregnert trelast. Imidlertid er kravet til vedlikhold av Royalimpregnert treverk mindre og betydelig enklere.

 

Tomannsbolig med dobbelgarasje og utleiedel

Tomannsboligene som skal bygges på Solligrenda har like god plass som en enebolig. Boligene kommer med dobbelgarasje, stor stue og et romslig kjøkken. Alt dette bidrar til en god atmosfære og romfølelse. 

 

Boligene har også en loftstue der man kan trekke seg tilbake, eller barna kan ha besøk av venner.

I tillegg har boligene en utleiedel på nederste plan som bidrar til lavere boligutgifter for de som bor der.

 

Boligene har en egen loftstue med utsikt ut mot havet.

Vi hører gjerne fra deg!

Fyll ut skjemaet for å få den nyeste informasjonen om hva som skjer på Solligrenda

Hvis du opplever problemer med dette skjemaet kan du sende en e-post direkte til Katrine.Sorensen@peab.no.