Vi har to varianter av 4-roms tomannsboliger med forskjellige planløsninger som er ferdigstilte. Her er det levert store, fine kjøkken av Kvik i Tinta hvit med sort profil og grepsløse fronter. Samt integrerte hvitevarer. På badene er det 120cm innredning også levert av Kvik i samme stil som kjøkkenet og vegghengt toalett.

Kaldslettneset 31A og Kaldslettneset 37A

Her kommer du kjørende direkte inn i din egen carport, rett ved inngangsdøren. Vel inne finner du et stort hovedsoverom, bad og en meget praktisk og sosial allromsløsning med kjøkken og dagligstue i ett rom. Herfra kan du også gå ut på den over 20kvm store, delvis overbygde balkongen som er vendt mot vest.

I boligens øverste etasje finnes ytterlige 2 romslige soverom, bad og hovedstuen. Mens soverommene ligger skjermet i bakkant av etasjen, ligger hovedstuen vestvendt med fantastisk usjenert utsikt.

På disse boligene leveres det et stort garderobeskap i gang og på bad nede.

Kaldslettneset 41A-47A

Disse boligene leveres med garasje og åpen stue/kjøkkenløsning i boligens første etasje. Her er det god plass til både en stor spisestue og sofagruppe. Oppe har man en loftstue, 2 soverom og 1 kontor/bibliotek.

På Kaldslettneset 41 og 43A er det utgang fra loftstue til en stor takterrasse som er perfekt til å sitte å nyte utsikten på med gode venner og familie.

Kaldslettneset 32

Dette er det siste rekkehuset vi har og med 5 store soverom, 2 bad, store boder og dobbelgarasje.

Her har du direkte tilgang til boligen fra dobbelgarasjen, så man slipper å gå ut for å komme seg inn hjemme. I boligens U-plan ligger det 2 soverom og en stor bod, mens i neste etasje ligger et stort kjøkken, bad og et soverom til. Her har man plass til en stor spisestue i tillegg til enkel møblering om man ønsker.

I boligens øverste etasje ligger det en stor stue med store vinduer vestvendt, samt et bad og 2 soverom.

 

Vi hører gjerne fra deg!

Fyll ut skjemaet for å få den nyeste informasjonen om hva som skjer på Solligrenda

Hvis du opplever problemer med dette skjemaet kan du sende en e-post direkte til Katrine.Sorensen@peab.no.