For nøyaktig ett år siden flyttet Stian Ryslett (30) og Charlotte Batemann (23) inn i sin tomannsbolig på Solligrenda.

-Vi ønsket å komme litt mer ut på landet. Nært havet, naturen og med fantastisk utsikt, smiler paret fra sin idylliske veranda i den lave høstsola.

Vokst opp med naturen

Stian er opprinnelig fra Bjerkvik, og jobber som fotballtrener på TIL-akademiet. Charlotte kommer fra Bardufoss, og jobber som sykepleier på UNN. Begge er vokst opp tett på naturen, noe som ble avgjørende da de skulle velge sin første felles bolig.

-Det er denne kombinasjonen som gjør det så gunstig for oss å bo her. Det tar oss 10-12 minutters kjøretur inn til byen, hvor vi begge jobber. Etter jobb kan vi gå rett ut av husdøren, og nyte naturen med fine turmuligheter, forklarer Stian.

-Det er også hunden vår Rocco veldig fornøyd med, smiler Charlotte.

Balsam for sjelen

Det aktive paret bor sammen med Rocco i boligen over to etasjer på 127 m² med tre soverom, egen carport, to romslige bad, spisestue og egen tv-stue – samt stor veranda på 24 m² med panoramautsikt over Tromsø, sundet og Malangen.

Stian bruker som regel helgene på fotballtur med laget sitt. Frihelgene blir imildertid godt brukt – enten hjemme på Solligrenda, eller på en perifer hytte i Midt-Troms.

Mens Charlotte har vært aktiv fotballspiller, har Ryslett bakgrunn som skiskytter.

-Vi trives utendørs og på tur. Etter en innholdsrik uke er det deilig å la roen senke seg i helgene. Det er litt av grunnen til at vi har blitt betatt av Solligrenda. Turområdene her er fantastiske. En kopp kaffe eller et glass vin mens man nyter utsikten, er som balsam for sjelen, forteller TIL-treneren.

Fint å se området ta form

Nå gleder de seg over at området i Solligrenda er i ferd med å ta ordentlig form.

-Helt fra vi flyttet inn har vi vært veldig fornøyde. Samtidig har det naturligvis vært en byggeprosess her, så vi har sett fram til at alt skulle bli ferdigstilt, og nå er det i ferd med å skje. Det er fint å se hvordan området faktisk vil bli. Boligen er vi ekstremt fornøyd med, sier Charlotte, som har interesse for hjem og interiør.

Den vestvendte verandaen taes ofte i bruk.

-Sola er her fra rundt 12.00 på formiddagen og helt til den går ned. Det er gode muligheter for å grille, og det har vi naturligvis utnyttet, smiler de.

Boligdrømmen i oppfyllelse

Paret bodde i leilighet i byen fram til de overtok boligen i Solligrenda.

-Vi eide hver vår leilighet før vi flyttet sammen. Vi ønsket oss noe større og det skulle være nytt. Vi så på flere nybygg-prosjekter, og var bestemt på at vi ønsket oss litt ut av sentrumsgryta.

For fem millioner kroner falt valget på det som ble drømmeboligen i Solligrenda.

-Når dette dukket opp, så følte vi umiddelbart at Solligrenda kunne være en god case. Det var innenfor budsjettet vårt og vi ble positivt overasket over hvor mye vi kunne få for pengene. Vi har ikke angret ett sekund på valget, forteller Stian og Charlotte – mens de nok en gang nyter den majestetiske utsikten over et turkisblått balsam av et hav.

Finn din bolig i Solligrenda i vår boligvelger.

Vi hører gjerne fra deg!

Fyll ut skjemaet for å få den nyeste informasjonen om hva som skjer på Solligrenda

Hvis du opplever problemer med dette skjemaet kan du sende en e-post direkte til Katrine.Sorensen@peab.no.